Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Mos i ngjallni të "vdekurit"

Debati për fenë në Kosovë çdoherë ka qenë i zjarrtë. Kjo për shkak të pozitës së fesë në zemrat e besimtarëve. Duke e ditur këtë gjë, politika herë pas herë, ka përdorur fenë si karrem për t’i hedhë hi syve të popullit. Kështu ishte edhe kësaj radhe kur për të shpërqendruar vëmendjen e popullit nga zhvillimet shumë të nxehta në rrafshin politik u ngjall debat rreth një ligjërate fetare të një hoxhe, e cila kishte muaj që qe mbajtur.
Por, me të vazhduar të debatit, doli që nuk është vetëm politika, si tërësi, por edhe politikanët si individ, ata që interesohen fenë të bëjnë si kartë për të zgjidhur dështimet e tyre. E keni parasysh se në fillim, debati është ngjallë për shkak të dështimit të politikës në kryerjen e obligimeve me përgjegjësi, ndërsa tani, në rastin e politikanëve si individë, po vazhdon si mjet për të nxjerrë veten nga fundosja politike. Ata që kanë dështuar të bëjnë karrierë të qëndrueshme politike me politikë dhe të fitojnë famë, këtë po duan ta bëjnë nëpërmjet nesh. Të mos ua japim këtë shans. Përkundrazi. Të presim ditën e zgjedhjeve dhe atëherë tua japim atë që meritojnë.


VIDEOS / YOUTUBE
Kthimi i te keqes me te mire vlere Dallimi ndermjet besimtarit dhe hipokritit ne keshillim Ruaje dhe duaje vellain tend Ajeti prezantues i Kuranit
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013