Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Shikimi në gjërat e ndaluara

Shkencëtarët kanë vërtetuar se shikimi në vazhdimësi në femra zgjon instinktin e njeriut si dhe vë në lëvizje hormonet e veçanta për seksin, gjë që me kalimin e kohës shkakton dobësimin e sistemit imunitar si dhe kanosjen me sëmundje të ndryshme. Hulumtuesit kanë shtuar se mënyra më e mirë e shërimit të këtij çrregullimi është shmangia nga shikimi me epsh në femra.

I Dërguari i Allahut, Muhammedi, [Paqja dhe shpëtimi qofshin mbi të!] e ka shëruar rrënjësisht këtë problem në këshillën dhënë Aliut [Allahu qoftë i kënaqur me të!]:
"O Ali! Mos paso shikimin me shikim, ngase për ty mund të jetë (i lejuar) i pari, por jo edhe i dyti! ” (Hadithin e transmeton Tirmidhiu.)
I madhëruar qofsh o Allah!

Abdudaim El-Kehil
http://www.kaheel7.com/ar
Përshtati: Sedat Islami


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013