Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Thënie nga Sultan el-Umerijj

  1. I dashur Hoxhë! Koha që kalon duke përgatitur ligjëratën ndoshta është shkak për udhëzimin e ndonjë njeriu në Islam, drejtimin e ndonjë të devijuari, mësimin e ndonjë të padituri, andaj llogarit në këtë kohë tek All-llahu!
  2. Kur të kërkosh dije, kërko për atë që është e dobishme, jo për atë që nuk të duhet.
  3. E lehtë ta kritikosh dikë por e vështirë ta pranosh kur kritika të drejtohet ty.
  4. Mbille shpresën tek njerëzit, hapua dyert e lumturisë, tregoju se pas vështirësisë vjen lehtësimi dhe se All-llahu është Mbikëqyrës i robërve të Tij!
  5. Gjatë pastrimit të kufomës së një burri nga selefi-gjeneratat e para, panë se gjoksi i bënte dritë. U interesuan për të dhe punët e tij. Thanë: Është dritë e Kur'anit, ka qenë prej atyre që çdo të tretën ditë ka lexuar tërë Kur'anin!
  6. I dashur Hoxhë, nëse mendon t'iu përcjellësh xhematit tënd lajme nga Halebi (Aleppo), dije se TV-të dhe portalet ia dalin më mirë se ti. Në vend të kësaj mësoji për qëndrimet fetare dhe praktike që muslimanët duhet të kenë në kriza e sprova të këtilla.
www.denana.com


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013