Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
10 MESAZHE TË MREKULLUESHME

 
1. Nëse ke të drejtë, atëherë përse hidhërohesh?! Nëse je gabim, nuk ke përse të hidhërohesh!

2. Durimi ndaj anëtarëve të familjes është dashuri. Durimi ndaj të tjerëve është respekt.

3. Durimi duke u mbështetur në vetveten është vetëbesim, ndërsa duke u mbështetur në All-llahun është besim. 

4. Mos u merr shumë me të kaluarën, sepse të bën të shpërthesh në vaj. Mos u merr shumë me të ardhmen, sepse të mbush me frikë.
5. Jetoje çastin me buzëqeshje sepse ai e sjell motivimin.

6. Çdo test në jetë ose na bën më të mirë ose më të hidhur. Çdo problem në jetë ose vjen për të na gdhendur, ose për të na thyer.

7. Zgjidhja është e jona, pavarësisht se a jemi viktima apo fitimtarë.

8. Gjërat e bukura nuk janë çdoherë të mira, derisa gjërat e mira gjithnjë janë të bukura.

9. A e di përse All-llahu ka krijuar hapësirat ndërmjet gishtërinjve? Që të plotësohen me dorën e mikut dhe dashamirit.

10. Lumturia të bën të ëmbël ndërsa ëmbëlsia jote të bën të lumtur. 
 
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013