Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
ÇELËSI PËR LUMTURINË E VËRTETË

Me kalimin e viteve, formohemi gjithnjë e më shumë. Bindemi se ora që mbajmë, pavarësisht vlerës që ka, na jep të njëjtën kohë; portofoli që mbajmë nuk na shton paratë nëse është nga lëkura sikur që nuk na i pakëson nëse është nga një material i dobët; vetminë nuk do të na e largojnë metrat katrorë të shtëpisë, pavarësisht në janë shumë ose pak. Në fund do të kuptojmë se lumturia nuk fshihet në gjëra materiale. Pavarësisht se kemi marrë biletë të klasit të parë apo ekonomik, në destinacion të gjithë do të arrijmë në të njëjtën kohë. Kështu, në vend se t’i mësoni fëmijët si të bëhen të pasur, mësoni si të bëhen të devotshëm, sepse kur të rriten do të shikojnë në vlerën e gjërave, jo në çmimin e tyre. Ditët nuk kanë të sosur ndërsa unë i flas vetes: Vërtetë, i lumtur është vetëm ai që ka mbushur fletushkën e tij me vepra të mira!


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013