Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
  Hutbe
MË MËSO POR SHKURT Madhështia e Ezanit
Mesazhi për Fitër Bajram (2012) Agjërimi si nevojë socio-shpirtërore, jo si traditë
Pritja e Ramazanit Edhe këto janë ditë Ramazani
SHPRESA NË KOHËN E NDRYSHIMEVE SHOQËRORE EKSTREMIZMI - SFONDI HISTORIK, MANIFESTIMET DHE MËNYRAT E TRAJTIMIT TË TIJ
NJERIU ME MORALIN MË TË MIRË Dashuria e vërtetë për Pejgamberin [sal-laAllahu alejhi ve sel-lem]
QË TA DUAM MUHAMMEDIN [sal-laAllahu alejhi ve sel-lem] REBIUL EVVELI NUK ËSHTË VETËM MUAJI I MEVLUDIT
NJERIU QË PËRKUJDESET MË SË SHUMTI PËR GRUAN DHE FAMILJEN E TIJ TIPARET E NJË LIDERI IDEAL – MODEL SULEJMANI, ALEJHI’S SELAM
MUAJI MUHARREM DHE VLERA E TIJ Butësia dhe vetëpërmbajtja
Namazi i natës MODESTIA
PADREJTËSIA NDAJ NJERËZVE – KJO VEPËR E SHËMTUAR DËSHMORËT NUK VDESIN!
EFEKTET PSIKOLOGJIKE DHE SOCIALE TË MORALIT TË KEQ VEÇORITË E UMMETIT PARALAJMËROJNË NGADHËNJIMIN E TIJ
VDEKJA SI KËSHILLË SPROVAT E KOHËS SË FUNDIT
Festimi i vitit të ri MOS FESTONI VITIN E RI
ISLAMI ËSHTË ZGJIDHJA VRASJA, KY MËKAT I SHËMTUAR
ME RASTIN E FUNDIT TË VITIT HIXHRIJJ 1435 TRE MËSIME PËR FENË VËSHTRUAR NGA NDODHIA E ISRASË DHE MIRAXHIT
QË TË KEMI JETË TË LUMTUR NË DYNJA DHE TË SHPËTOJMË NË BOTËN TJETËR PROSTITUCIONI ËSHTË RRUGË E SHËMTUAR
NARKOMANIA, KJO DUKURI QË VRET Mjete për shfrytëzimin e Ramazanit
FEJA DHURON GJALLËRI QËNDRUESHMËRIA NË TË VËRTETËN
HUTBEJA E DITËS NDËRKOMBËTARE TË AMBIENTIT SHTHURJA MORALE SI SHKAK I FATKEQËSIVE
POROSI PROFETIKE PËR STABILITET NË FE Falenderimi për mirësitë
Shen Gjergji ÇKA PAS PAVARËSISË?
MOS FESTONI VITIN E RI Hutbe: EDUKIMI I FËMIJËVE TEK GJENERATAT E PARA DHE SOT
NGUSHËLLIMI I PRINDËRVE PËR VDEKJEN E FËMIJËVE QË VDEKJA TË MOS NA ZË ME FRIKË E PIKËLLIM
HUTBEJA E DITËS NDËRKOMBËTARE TË AMBIENTIT Përgëzimi profetik me rastin e ardhjes së muajit ramazan
QË TA GJEJMË ËMBËLSINË E RAMAZANIT MESAZHET HUMANE QË PËRÇOJNË MUAJT E SHENJTË
EDUKIMI FETAR SI MJET EFIKAS I LUFTIMIT TË DUKURIVE NEGATIVE Falenderimi për mirësitë
Shën Gjergji DITURIA DHE DEVOTSHMËRIA DHE RËNDËSIA E TYRE FETARE E EDUKATIVE
KONCEPTI ISLAM PERKITAZI ME BESIMIN NE PEJGAMBERIN ISA a.s. Me rastin e fillimit të muajit Ramazan
Ramazani, muaji i mëshirës dhe solidaritetit Ramazani, muaj i fitoreve, beteja e Bedrit si shembull
Rëndësia e përmbylljes së Ramazanit me dhënien e sadakasë së fitrit Hytbeja e Fiter Bajramit 2022
PRITJA E RAMAZANIT QË GËZIMET TONA TË MOS SHNDËRROHEN NË TRAGJEDI
NJERIU MË I MIRË AI QË KA ZEMRËN DHE GJUHËN MË TË PASTËR BESIMTARI MË I MIRË
Dëshmorët nuk vdesin PËRGJEGJËSIA INDIVIDUALE DHE KOLEKTIVE NË EDUKIMIN E FËMIJËVE
DITËT VENDIMTARE TË RAMAZANIT RAMAZANI VLERA DHE NDODHI
SI TA KTHEJMË KRENARINË? MJETE TË PËRFORCIMIT NË FE
LUFTA KUNDËR HIXHABIT FUNDI DHE FILLIMI I NJË VITI
Aspiratat e të devotshmëve dhe shpërblimi i tyre BASHKIMI DHE RËNDËSIA E TIJ FETARE E SHOQËRORE
REFLEKTIMI I PËRQENDRIMIT NË FE NË JETËN E BESIMTARIT NË PERIUDHËN PAS RAMAZANIT YJE RREZATUES NGA KURBAN BAJRAMI
RËNDËSIA E MORALIT TË MIRË NË RAPORTET TONA ME NJËRI TJETRIN VETËVRASJA DHE FAJDEJA SI DY DUKURI QË PO KËRCËNOJNË SHOQËRINË TONË
PËRKUJTIM RRETH VLERËS SË DHJETË NETËVE TË FUNDIT TË RAMAZANIT, SADAKASË SË FITRIT DHE 140 VJETORIT TË LIDHJES SË PRIZRENIT ELHAMDULILAHI - VLERA DHE KONCEPTI
TË QENIT KORREKT ME VETVETEN KËSHILLA FETARE PËR RRITJEN E SIGURISË NË TRAFIK
ME RASTIN E PËRFUNDIMIT TË VITIT HIXHRI HUTBEJA E TË DREJTAVE TË PUNËTORËVE
RUAJTJA E SIGURISË DHE RËNDËSIA E SAJ FETARE E SHOQËRORE HUTBE PËR PAVARËSINË
TË VËRTETA PËRKITAZI ME VDEKJEN SIMBOLIKA E MUAJIT REXHEB NË PËRGATITJEN PËR MUAJIN E RAMAZANIT
ISLAMI FE E PAQES, MËSHIRËS DHE UDHËZIMIT NGRITJA E MORALIT PARA SFIDËS SË RAMAZANIT
URTËSI DHE SEKRETE TË AGJËRIMIT RAMAZANI, MUAJ I KUR’ANIT
ÇLIRIMI I MEKKËS – DHJETËDITËSHI I FUNDIT I RAMAZANIT NATA E KADRIT DHE SADAKAJA E FITRIT
ISLAMI NË MBËSHTETJE TË TË MBIJETUARVE TË DHUNËS SEKSUALE GJATË LUFTËS DHUNA FAMILJARE: SHKAQET, FORMAT DHE ZGJIDHJA
BASHKIMI DHE RËNDËSIA E TIJ FETARE E SHOQËRORE DUKURIA E TRAFIKIMIT TË QENIEVE NJERËZORE DHE DUKURIA E LYPJES SI FORMA TË SHKELJES SË RËNDË TË TË DREJTAVE DHE TË DINJITETIT NJERËZOR
QË PEJGAMBERI ﷺ TË LUTET PËR NE LUTJA E MUHAMMEDIT a.s., PËR UMMETIN
PËRSE NJERËZIT BËJNË MËKATE? LUTJA MË E MIRË
SËMUNDJET NGJITËSE NGA PERSPEKTIVA E KREDOS ISLAME SI TË MBROHEMI NGA VIRUSI KORONA?
Sprovat, urtësi dhe mësime BAZAT E VLERËSIMIT TË NJERËZVE SIPAS FESË ISLAME
NGRITJA E MORALIT NË KOHËN E PANDEMISË KORONA NDIHMA DHE SOLIDARITETI NË KOHË KRIZASH
DITËT E DHUL HIXHES NË KOHË PANDEMIE DHUNA FAMILJARE: SHKAQET, FORMAT DHE ZGJIDHJA & PËRKUJTIM RRETH DITËS SË FLAMURIT 28 NËNTORIT DHE RËNDËSISË SË SAJ
SOLIDARITETI NË KOHË KRIZASH SI VLERË ISLAME – AKTIVITETI HUMANITAR I BIK POROSI NGA KAPTINA KEHF
FENOMENI I DHUNËS TEK ADOLESHENTËT DHE TRAJTIMI I TIJ NGA PRIZMI FETAR PAVARËSIA MIRËSI PËR TË CILËN DUHET FALËNDERUAR
VIDEOS / YOUTUBE
Ajeti prezantues i Kuranit Tipare te Kuranit Agjerimi me perket Mua Rrefimet me te bukura
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013